Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 100,00 €!

Novi TASSEL preparati za trajno uvijanje

Tassel Professional Hair Cosmetics stvorio je novu liniju trajnog tretmana za profesionalce koja uključuje 3 trajne kemikalije koje se brinu za strukturu kose+ neutralizirajuću tekućinu za postizanje trajne frizure i oblika kose prema svakoj potrebi.

-Nº00 za jaku/tešku kosu (07774): njeguje vlakno kose i kosu. Nakon pranja šamponom, proizvod se nanosi ovisno o tehnici uvijanja uvijača i ostavlja da djeluje. Vrijeme izlaganja proizvoda za tešku kosu je 15 minuta. Zatim se nanosi tekućina za neutralizaciju.
-Nº01 za prirodnu kosu (07775): Nanosi se na isti način i ostavlja da djeluje. Vrijeme izlaganja proizvoda za prirodnu kosu također je 15 minuta. Zatim se nanosi tekućina za neutralizaciju.
-Nº02 za obojenu/osjetljivu kosu (07776): kovrča i opušta te, poput ostalih snaga, njeguje i štiti kosu i vlasište

Način Uporabe: Nakon pranja šamponom nanosi se proizvod iu ovom slučaju vrijeme izlaganja proizvoda za obojenu i osjetljivu kosu je 10 minuta. Zatim se nanosi tekućina za neutralizaciju.
Neutralizirajuća tekućina za trajnu (07777): pruža mekoću i hidrataciju i mora se nanijeti 120 ml nakon sile i ostaviti da djeluje minimalno 5 minuta. Zatim odmotajte uvijače, ponovno ih natopite neutralizatorom i ostavite da djeluje još 5 minuta. Na kraju temeljito isperite i prijeđite na željenu frizuru.

više info na https://frizerskipribor.com.hr/kategorija-proizvoda/kozmetika/stiliziranje-kose/minival/

Podijelite objavu:

Povezane objave